Magazin > VIP
31716 ogledov

Poroka na prvi pogled: Toliko Kate računa za masaže

poroka na prvi pogled, kate balon Planet TV
Pri njej je bil tudi ta znani igralec!

Verjetno največja zvezda šova Poroka na prvi pogled, Kate Balon, je lastnica masažnega salona na Kotnikovi v Ljubljani. Kot pravi, rada pomaga ljudem, ki imajo težave - pa naj gre za telesne ali duševne, zato je v tem poklicu srečna. 

34-letnica se je na lastne noge postavila po ločitvi od moža, s katerim ima osemletnega sina Aleša. Deček trenutno še živi pri očetu, saj Kate še nima svojega stanovanja, ampak živi s sostanovalkami. Kot nam je pred časom zaupala, se zelo trudi, da bi se to že kmalu spremenilo, zato gara za uspeh svojega salona, v katerem med drugim ponuja različne masaže, refleksoterapijo stopal in tudi maderoterapijo. 

Pogledali smo, kako konkurenčne so Katine cene ... Zelo. 40-minutna masaža celega telesa stane 40 evrov, 20-minutna masaža obraza prav tako 20, 80-minutna sprostitvena masaža 50, 40-minutna masaža stopal pa 20.

Sodeč po odzivih na strani salona, so njene stranke z masažami zadovoljne. Pri njej je bil očitno tudi igralec Jernej Kuntner, ki pravi: "Perfektno Katja, le tako naprej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.