Magazin > VIP
37 ogledov

Poroka Petre Ecclestone je bila "prelepa"

Poroka Petre Ecclestone
1/9
EPA
Petra Ecclestone in njen zaročenec James Stunt sta konec tedna v dvorcu v okolici Rima dahnila usodni "da". Razkošni večerni poroki je prisostvovalo okoli 250 svatov, med katerimi sta bili tudi britanski princesi in hotelska dedinja Paris Hilton.

V soboto je v zakon zakorakala bogata hrvaško-britanska dedinja Petra Ecclestone, ki si je s svojim zaročencem, poslovnežem Jamesom Stuntom, izmenjala zaobljube na dvorcu Odescalchi v okolici Rima. Nevesta, ki se je na poroko pripeljala v rolls royceu s svojim očetom, milijarderskim prvim možem formule ena Berniejem Ecclestonom, je bila videti čudovito v beli kreaciji Vere Wang, s tiaro na glavi in tančico. Njena mati Slavica Radić je nosila zlato obleko, medtem ko je njena sestra in častna družica Tamara blestela v sivi obleki.

Ekstravagantna poroka je vključevala tudi ognjemet nad gradom in leteče akrobate, okoli 250 svatov pa je na poročnem sprejemu uživalo v glasbi Andree Bocellija, Erica Claptona, skupine The Black Eyed Peas in DJ-ja Davida Guette. Britanska dedinja naj bi za poroko zapravila pet milijonov dolarjev, poroča TMZ. "Nihče ni še nikoli videl česa takega. Vse je bilo izpiljeno do popolnosti. To je bila poroka stoletja, primerna za princeso," je povedal neimenovani vir.

Nevestina sestra Tamara pa je včeraj na Twitterju zapisala: "Sestrina poroka je bila prelep večer. Videti je bila neverjetna. Tako sem ponosna nanjo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.