Magazin > VIP
65 ogledov

Poroke ji ni uspelo skriti

carrie underwood Žurnal24 main
Z grammyjem nagrajena country pevka Carrie Underwood bo danes večno zvestobo obljubila svojemu izbrancu Mike Fisherju. Kljub trudu, da bi poroka ostala skrivnosti, ji to ni uspelo.

Čeprav je poroka skrbno varovana skrivnost, se je le razvedelo, da se bosta Carrie Underwood in Mike Fisher vzela danes zjutraj v Greensboru, mestecu v ameriški zvezni rdžavi Georgia.

Par se je začel videvati leta 2007, potem ko se je nekdanja zmagovalka šova Ameriški idol razšla s Tonyjem Romom, decembra lani pa sta naznanila zaroko.

Mike in Carrie se nadvse trudita ohraniti svojo zasebnost, zato sta lokacijo poroke skrbno skrivala celo pred gosti. Neimenovani vir blizu ženina in neveste je dejal, da na poroki nočeta videti medijev in paparacov. Carrie naj bi svatom naročila, naj sedejo na letalo, nato pa jih bodo z letališča z limuzinami pripeljali na zasebno posest. "Carrie hoče imeti majhno in skrivnostno poroko. Sprva je se je hotela za fotografije pogoditi in zanje zahtevati dva milijona dolarjev,  vendar verjame, da bo z mediji kljub temu dosegla dogovor," je še razkril vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.