Magazin > VIP
22 ogledov

Poroko Katie Price zmotili policisti

Z Alexom sta bila poročena 11 mesecev. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Včerajšnjo poroko britanske starlete Katie Price in Alexa Reida so za kratek čas prekinili policisti, ki so morali odstraniti nadležne paparace, ki mladoporočenca niso pustili pri miru.

Potem ko sta Katie in Alex v zakonski jarem skočila že letošnjega februarja v Las Vegasu, sta se odločila, da si tudi uradno obljubita večno zvestobo. Usodni da sta dahnila včeraj, a žal ni vse potekalo po načrtih.

 

Policisti poskrbeli za paparace

Po končanem uradnem delu so slavje namreč zmotili nadležni paparaci, ki so se dobesedno grebli za fotografijo Katie in Alexa, ko sta ravno prihajala iz cerkve.

 

Ker sta mladoporočenca poročne fotografije obljubila lokalnemu časopisu, so bili svatje prisiljeni poklicati policijo, ki so poskrbeli, da so paparaci zapustili prizorišče poroke. Kljub temu je bila nevesta vidno razburjena zaradi dogodka.

 

"Katie je pretresena in zelo jezna zaradi dogodka, vendar ni pustila, da bi to vplivalo na ostalo poročno slavje," je pojasnil njen tiskovni predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.