Magazin > VIP
177 ogledov

Poseben pogoj, če želite biti miss

Špela Hojnik
1/10
Organizator
Deset deklet se bo potegovalo za naziv boginje jutranje zarje. Tekmovalkam pa je postavljen prav poseben pogoj.

Ideja za prav posebno lepotno tekmovanje, ki bo potekalo v četrtek, 2. oktobra, se je porodila Iris Avdić, sestri znanega radijca Denisa Avdića. Odločila se je organizirati tekmovanje za Miss Avrore, ki je posebno iz dveh razlogov. Prijavljena dekleta so visoka do 170 centimetrov, saj so želeli dati priložnost dekletom, ki so običajno na tekmovanjih za miss zaradi svoje višine v slabšem položaju. Druga posebnost tekmovanja pa je njegova dobrodelna nota. Namesto vstopnine bodo v dobrodelne namene zbirali prispevke v obliki hrane in jih podarili organizaciji Anina Zvezdica. 

Dogajanje bo povezovala Alenka Tetičkovič, za glasbeno plat dogodka bosta poskrbela Trkaj in Naya, s plesno točko pa se bo predstavila Maja Gorjup in Funky nrg. Deseterico tekmovalk bodo ocenjevali Jernej Kuntner, Sabina Remar, Marija Milić, Rok Kunaver, Barbara Misson in Dalibor Matijevič. Dekleta se bodo predstavila v kreacijah Teje Jeglič, Maxi Tavčar, Evgenije Zafirovske, Lare Bernot, pletenin Špenko. Manjkal ne bo niti izhod v kopalkah. 

Deseterico, ki se bo potegovala za naziv Miss Avrora, si lahko ogledate v fotogaleriji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.