Magazin > VIP
48 ogledov

"Poskus, kako izgubiti tekmo, vam je uspel!"

Špela Grošelj Facebook Špela Grošelj
Tudi naše estradnice so sinoči na veliko stiskale pesti za naše fante v boju s Francozi in so nanje kljub porazu izjemno ponosne. Preverite, kakšne spodbudne besede so jim namenile na Facebooku.

Pevka Špela Grošelj: "Bravo, naši! Čestitke za borbeno igro ... Kljub današnjemu porazu ... Ste naši junaki! Glavo pokonci in jutri po zmago!"

Pevka Saša Lendero: "Kljub porazu iskrene čestitke našim košarkarjem! V preteklih dneh so nam podarili ogromno trenutkov ponosa in zmagoslavja! Drugo leto pa navijamo spet na polno!"

Vremenarka in radijska voditeljica Jana Morelj: "Žalostna, ker pač ni ratalo, ampak ponosna na naše fante. Bravo, junaki! Združli ste celo Slovenijo, in to je največja zmaga!"

Televizijska in radijska voditeljica Jerica Zupan: "Škoda :S A vseeno ... Super so bili, naši junaki!!!"

Operna pevka Alenka Gotar: "Gospod Maljković, poskus, kako izgubiti tekmo, vam je uspel! Bravo vseeno fantom iz reprezentance za vso srčnost in borbenost skozi prvenstvo in hvala za čudovite predstave! Srečno, Slovenci! Narod stojimo za vami!"

Nekdanje Playboyevo dekle Viktorija Manzinni: ":( pa tko dobr je kazalo ... Fantje so se dobro borili ... Svaka čast, res ... Le malo več potrpežljivosti jim fali ..."

Pevka Alenka Godec: "Čeprav zaradi živčkov nisem mogla neprekinjeno gledati današnje tekme, so bili naši fantje brez dvoma borbeni do konca. To je šport, tokrat ni uspelo, bo pa drugič. Še vedno so odlični!!!"

Komentarjev 9
  • vico 13:06 20.september 2013.

    ti si budala

  • vico 13:06 20.september 2013.

    tiho kreteni tut dive so nase

  • alexandra.pika 16:41 19.september 2013.

    za Gotarjevo mislim....tvoj komentar na mestu :: mike 1968