Magazin > VIP
24 ogledov

"Poskusil bom najti druga vrata"

Žurnal24 main
Boštjan Bračič se s pesmijo Angels Robbieja Williamsa ni uvrstil v finale. Kljub temu ostaja pozitiven in verjame, da se bodo tudi njemu odprla druga vrata.

Ste razočarani, ker niste prišli v finale?
Malo sem razočaran. Iz vsega skupaj bom poskusil potegniti najboljše. Ljudje so stopili na mojo stran in to mi pomeni največ.

Se vam zdi nepošteno, da ste izpadli kljub temu, da ste bili po številu glasov na drugem mestu?
Težko bi rekel, da je bilo nepošteno. Žirija se je pač odločila, da bo šla Fanika v finale in jaz njihovo odločitev spoštujem.

Šov je na slovenski ravni in prilagojen slovenskemu prebivalstvu.
Boštjan o primerjavi s tovrstnimi šovi v tujini.
Ste zadovoljni z nastopom?
Z nastopom sem bil zadovoljen. Odpel sem tisto, kar sem si želel, in za svojo dušo. Tremo sem vsekakor imel, toda v navijanju publike se je izgubila.

Boste svojo glasbeno kariero
nadaljevali?
To je nekaj, česar mi šov ne bi mogel dati in ne vzeti. V vsakem primeru je to moja zvezda stalnica in poskušal bom najti neka druga vrata. Imam pa zdaj zagotovo več možnosti za uspeh, saj me je videlo in slišalo več ljudi.

Imate po sodelovanju v šovu več oboževalk?

Verjetno nisem grd in v redu pojem. Vesel sem, da je tako, saj so ženske bolj čustvene. Če lahko s svojo glasbo nekomu polepšam dan, potem je to super. Tudi na cesti so me poklicali, ustavili in prosili za podpis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.