Magazin > VIP
1008 ogledov

Posledice: Tako grdo se je Lea Michele spravljala nad soigralce serije Glee

Lea Michele FameFlynet
Z Leo Michele je bilo menda težko delati.

Ko je Lea Michele na Twitterju pokomentirala smrt Georgea Floyda, ki je umrl zaradi policijskega nasilja, in dodala oznako #blacklivesmatter, je njeni nekdanji soigralki pri seriji Glee, Samanthi Marie Ware, prekipelo.

Dekleti se med snemanji nista razumeli in za to naj bi bila kriva Lea. "Pobralo me bo od smeha. Se spomniš, ko si mojo prvo službo pri televiziji spremenila v pekel?!?! Jaz tega ne bom nikoli pozabila. Kot vem, si vsem povedala, da bi se, če bi se pokazala priložnost, podelala v mojo lasuljo,“ je zapisala igralka, ki je v seriji igrala leta 2015, upodobila pa je Jane Hayward. Da je Lea nemogoča, je potrdil tudi  Alex Newell, ki pravi, da je zaradi nje zbežal s prizorišča snemanja

Po tem zapisu se je oglasil tudi Dabier Snell, ki je z Leo sodeloval leta 2014: "Dekle, nisi mi dovolila sesti k mizi, ker nisem 'spadal' k vam. Je** se, Lea.“ 

Po teh kritikah je Lea Michele, ki pričakuje prvega otroka, izgubila oglaševalca.

Da je bilo med snemanji med igralci pestro, in to ne na pozitiven način, je pred časom potrdil že Ryan Murphy, oče serije, in tudi igralka Naya Rivera, ki je imela z Leo prav tako težave. Pozneje je sicer razložila, da se nista sprli in da so bile med njima le napetosti, saj sta obe zelo tekmovalni.

Nove norčije na Joongli!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.