Magazin > VIP
28 ogledov

Poslušajte klic na pomoč za Demi Moore

Demi Moore Diane Cohen/Fame Pictures
V javnost je pricurljal nedavni posnetek klica na pomoč prestrašenih prijateljev Demi Moore, ki razkriva, da je bila na večer, ko je pristala v bolnišnici, komaj pri zavesti ter da se je tresla in imela krče.

Stanje Demi Moore je moralo biti pred dnevi precej resno. Na centru za nujne primere so v ponedeljek zvečer namreč prejeli klic zvezdničinih prestrašenih prijateljev z njenega doma v Los Angelesu. "Čim prej potrebujemo rešilca," se na omenjenem posnetku sliši panični glas neznane ženske. Na telefonistova dodatna vprašanja o igralkinem stanju je klicateljica med drugim povedala, da je Demi komaj pri zavesti ter da leži v sosednji sobi. Telefonist je nadalje povprašal po Demijniem dihanju."Ne ravno normalno. Trese se in gori," odgovori neznana klicateljica, ki nato še pojasni, da je imela igralka v zadnjem času določene težave. Kaj pa je povzročilo njeno stanje? "Nekaj je pokadila, pa ne marihuane. Videti je, da ima krče," je razkrila klicateljica.

Ob koncu klica na številko za nujne primere se na telefon oglasi še moški, ki pove, da je Demi "veliko bolj mirna in v redu diha. Potihem tudi govori.“

Deset minut zatem so na Demijin dom prispeli reševalci, ki so jo odpeljali v lokalno bolnišnico. "Demi se je odločila, da si bo zaradi stresa in preutrujenosti poiskala zdravniško pomoč. Veseli se okrevanja, za vso pomoč pa se zahvaljuje družini in prijateljem," je kasneje sporočil njen tiskovni predstavnik.

Spomnimo, že pred dnevi smo pisali, da so igralko odpeljali v bolnišnico, razlog za to pa naj bi bil vdihovanje večjih količin dušikovega oksida, ki ga sicer navadno jemljejo mladi v želji po poceni omami.

Komentarjev 1
  • tralala 16:34 29.januar 2012.

    Kdo so ljudje, ki se naslajajo nad stiskami drugih ljudi?