Magazin > VIP
37 ogledov

Posnel seks in jih okradel

Kourtney Kardashian, Scott Disick FameFlynet Pictures
Scott Disick, izbranec resničnostne zvezdnice Kourtney Kardashian, je nekoč kradel svojim puncam, še prej pa je posnel seks z njimi.

Scott Disick, ki je že pet let del Kardashianovega klana, je bil nekoč odvisen od tega, da se je snemal med seksom z dekleti, nato pa jih je še okradel. To je ameriški reviji Star razkrila Brittany Reichek, ki je dejala: "Scott in njegovi prijatelji so imeli poseben sistem. Dekletom so se predstavljali kot uspešni poslovneži, jih napili in odpeljali v hiše svojih staršev, za katere so trdili, da so njihove. Z dekleti so seksali, se med tem snemali, nato pa so jih še okradli."

Brittany je še izdala, da so svojim žrtvam kradli mobilnike, fotoaparate, gotovino in celo kreditne kartice. "Ko so dobili priložnost, so jim prebrskali torbice in ukradli prav vse, kar so našli v njih." A Scotta in njegovih "pajdašev" kljub temu nikoli niso ovadili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.