Magazin > VIP
15239 ogledov

Posneli bodo film o Michaelu Jacksonu, ne boste verjeli, kdo ga bo igral!

Michael Jackson Profimedia
Bo mladi in neizkušeni Jaafar kos zahtevni vlogi?

V prihajajočem biografskem filmu o Michaelu Jacksonu, ki ga je režiral Antoine Fuqua, bo Michaela Jacksona upodobil kar njegov nečak Jaafar. To bo za Jaafarja Jacksona, drugega najmlajšega sina tekstopisca, producenta in člana Jackson 5 Jermainea Jacksona, prva večja filmska vloga.

Mati Michaela Jacksona, Katherine Jackson, je o Jaafarju povedala: "Jaafar uteleša mojega sina. Tako čudovito je videti, kako nadaljuje Jacksonovo zapuščino zabavljačev in izvajalcev." Producent filma Graham King je glede izbire igralca za glavno vlogo pojasnil, da so primernega igralca za to vlogo dolgo iskali po celem svetu ter se na koncu odločili za Jaafarja. "Jaafarja sem spoznal pred več kot dvema letoma in bil navdušen nad tem, kako pooseblja Michaela Jacksona. Navdušen sem nad tem, da se je odločil upodobiti svojega strica in komaj čakam, da ga svet vidi na velikih platnih kot Michaela Jacksona," je dejal King.

Po navedbah studia bo film prikazal vse vidike življenja kralja popa, vključno z njegovimi najbolj ikoničnimi nastopi, ki so ga pripeljali do tega, da je postal največji zabavljač vseh časov. V filmu bodo prikazane tudi številne obtožbe o spolni zlorabi otrok, ki so bile vložene proti Jacksonu med njegovo kariero in tudi po njegovi smrti. Jackson je sicer obtožbe o spolni zlorabi otrok vseskozi zanikal. Sodišče ga je leta 2003, po sojenju v povezavi zlorabe otrok, spoznalo za nedolžnega.

Jackson je umrl leta 2009 v starosti 50 let in je vse do svoje smrti trdil, da je nedolžen, vendar trditve o spolnih zlorabah še naprej mečejo senco na njegovo zapuščino.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.