Magazin > VIP
175203 ogledov

Posneta na kameri: Hčerka Jureta Koširja znanega igralca vabila v trojčka

Jure Košir Instagram
Vroča zapeljivka …

Najstarejša hčerka našega smučarskega asa Jureta Koširja in njegove bivše žene Alenke Košir, Alina, se počasi vzpenja v svetu šov biznisa. Kot model je že zastopala modne znamke in se pojavila v oglasih, sedaj pa je pokazala še svoj igralski talent. Kot statistka je namreč zaigrala v novi Voyo seriji Ja, Chef, v kateri ima glavno vlogo Jurij Zrnec.

Zapeljiva Alina, ki svoje mlade čare rada pokaže tudi na Instagramu, pa je nastopila v precej vroči sceni z igralcem Domnom Valičem. Alinin lik je namreč Domna, ki v seriji igra natakarja Miho, skupaj s soigralko vabil v trojčka. Čeprav le za nekaj sekund, se je mlada Alina odlično odrezala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alina Kosir (@alinakosir)

Sicer pa v seriji, v kateri igrajo igralski velikani, kot so Bojan Emeršič, Janez Škof in drugi, stranske vloge igra kup prepoznavnih Slovencev in Slovenk, med drugim tudi protagonisti šova Ljubezen po domače. 

Alina Košir | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 5
  • romy 12:49 18.julij 2021.

    Trojček je dandanes realnost mladih pri sexu..pa še prav imajo!!!

  • rd2dmk2 22:52 17.julij 2021.

    "čeprav samo za par sekund se je mlada igralka dobro odrezala".. kako pravi lidlov mihec.. vaja, velik vaje in še vaja.. hvala zemlji in pa nebu, da pri vseh teh vajah, še jest nisem prišel na vrsto za Lovšinov sendvič.

  • Baraba1952 17:15 17.julij 2021.

    Nekoč je bil bogat

Sorodne novice