Magazin > VIP
27 ogledov

"Posnifal" pol Peruja

Steven Tyler EPA
Steven Tyler pravi, da je za kokain zapravil najmanj pet milijonov dolarjev (3,7 milijona evrov).

Da pevec skupine Aerosmith Steven Tyler ni živel zdravo, ni nič novega. O svojem pestrem žurerskem življenju je pred nedavnim spregovoril v avstralski oddaji 60 Minutes, v kateri je med drugim priznal, da je za beli prah zapravil od pet do šest milijonov dolarjev. "Lahko bi rekli, da sem posnifal pol Peruja. Tako je pač bilo," je svojo odvisnost opisala glasbena legenda, ki bi zaradi kokaina skoraj bankrotirala.

Britanski Sun je namreč poročal, da je imel Tyler leta 1983 velike finančne težave. "Zaradi drog in alkohola sem bil ob avto in letalo," je povedal pevec, ki zaradi drog ni imel le finančnih težav, ampak tudi družinske. "Droge so mi vzele otroke in žene. Bil sem na tleh," je še izjavil in dodal: "Začeli smo kot glasbeniki, ki so poskusili droge, končali pa smo kot odvisniki, ki so poskušali ustvarjati glasbo."

Glasbenik je na prvo zdravljenje odvisnosti odšel leta 1980. Leta 2003 so zdravniki odkrili, da ima hepatitis C, ki ga je dobil z vbrizganjem drog. Bolezen ga očitno ni prestrašila, saj je leta 2006 spet zapadel v stare navade. Na drugo zdravljenje, tokrat zaradi odvisnosti od zdravil, je šel leta 2009.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.