Magazin > VIP
31 ogledov

Posvarila jo je pred Therouxom

jennifer aniston Flynet
Ženitna posrednica Patti Stanger je Jennifer Aniston posvarila pred Justinom Therouxom.

Patti Stanger | Avtor: Flynet Flynet
Hollywoodska ženitna posrednica in zvezda resničnostne TV-posredovalnice Millionaire Matchmaker Patti Stanger (na fotografiji) pravi, da sta Jennifer Aniston in Justin Theroux sicer vroč par, vendar igralko opozarja: "Pazi! Nekaj ni v redu."

Čeprav je Jennifer z Justinom več kot zadovoljna, Patti meni, da bi morala pritisniti na zavore. "Sicer mi je Justin všeč, vendar problem vidim v tem, da je s svojo bivšo živel 16 let, nato pa nenadoma sreča dekle svojih sanj in kar tako mimogrede pomaha dolgoletni partnerici v slovo. Takim dejanjem vedno sledi karmični dolg," je prepričana Patti, ki dodaja: "Po telesni govorici lahko rečem, da sta si zares všeč, toda ali je to resnično dovolj, da zavržeš 16 let trajajočo zvezo? Nekaj tu ni v redu."

Patti tudi ne razume, kako je lahko Jennifer nekomu speljala partnerja, saj se je vendar pred nekaj leti sama znašla v prav takšnem neugodnem položaju, ko jo je bivši mož Brad Pitt zapustil zaradi greha vredne Angeline Jolie.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.