Magazin > VIP
4 ogledov

Posvetilo dvojčkoma

Leva roka Angeline Jolie je bogatejša za dva tatuja.
1/11
Žurnal24 main
Telo Angeline Jolie pokrivajo številni tatuji, ki sta se jim pridružila še dva. Igralka ju je premierno pokazala na predstavitvi najnovejšega filma The Changeling.

Prvič po rojstvu dvojčkov Knoxa in Vivenne je Angelina Jolie v spremstvu partnerja Brada Pitta stopila na rdečo preprogo. Prisotne je navdušila s svojim videzom. In kakšna je njena skrivnost? "Dobra obleka!" je odvrnila Angelina in dodala: "Naokrog tekam z otroki in dojim. Mislim, da to pripomore.“

Poglede pa je pritegnila tudi njena leva roka. Koordinatam mest, kjer so se rodili njeni prvi štirje otroci, sta se namreč pridružili še koordinati Nice, kjer sta se rodila Knox in Vivienne. Starejši otroci so navdušeni nad najmlajšima dvema. "Smešni so. Želijo pomagati, a dvojčka sta še tako majhna, zato je treba biti pri previjanju zelo previden, saj ju hitro preveč stisnejo," je pomoč opisala ponosna mamica.

Šesterici otrok pa se bo v prihodnosti pridružil še kakšen. "Še bova imela otroke, tako ali drugače,“ je potrdila Angelina. Kljub prepričanju nekaterih, da se bo družinica v kratkem povečala, Angelina vse skupaj postavlja v malce bolj oddaljeno prihodnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.