Magazin > VIP
22 ogledov

Posvojila bo še eno hčerko prostitutke

Viola Davis FameFlynet
Viola Davis, zvezdnica Služkinj, je z možem pred nekaj meseci posvojila hčerko prostitutke, ki pa je spet noseča. Igralka zato razmišlja o še eni posvojitvi.

Viola je pred nekaj meseci posvojila hčerko prostitutke Genesis, ki so ji oblasti otroka vzele, ker so pri njej našli sledi drog. Zdaj pa je spet noseča, zato se zvezdnica trudi, da bi z možem Juliusom posvojila še tega otroka. "Viola dobro pozna biološko mamo svoje hčerke in ko je izvedela, da bo njen novi otrok po vsej verjetnosti pristal v rejniškem domu, je stopila v akcijo," je razkril neimenovani vir in dodal, da Viola o tem ne želi javno govoriti, saj hoče zaščititi Genesis.

Policisti so za ameriško spletno stran The Enquirer pojasnili, da so Genesis leta 2005 in 2010 aretirali zaradi prostitucije. Svoje telo je ponujala za manj kot trideset dolarjev, hkrati pa je redno uživala crack in heroin. Ko je pred 19 meseci rodila, je policija pri njej našla sledi drog, zato so ji otroka vzeli. "Zelo se je upirala, otroku se ni hotela odpovedati, a ni imela druge izbire," je izdal vir. Punčko je kmalu zatem posvojila Viola, ki ji je nadela ime njene biološke mame.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.