Magazin > VIP
54 ogledov

"Posvojila bova črnčka"

Samanta nam je še pred kratkim zatrjevala, da med njo in Playboyem potekajo dogo Žurnal24 main
22-letna Samanta Škrjanec iz Domžal je peta tekmovalka, ki so jo izločili iz oddaje Slovenski top model. Spregovorila je o svoji fobiji, posvojitvi temnopoltega otroka in tem, zakaj je dekleta niso marala.

Iz oddaje si izpadla zaradi snemanja pod vodo. Za kaj je šlo?
Od otroštva imam fobijo pred globoko vodo, ker smo imeli doma poplavo. Ko sem bila stara dve leti, me je voda skoraj zalila, ta strah pa sem premagala pred petimi leti, toda pod vodo nisem bila še nikoli. Pričakovala sem, da me na snemanju ne bo strah, toda tesnoba je bila ves čas prisotna.    

Si slutila, da boš izpadla?
Ko sem videla fotografijo, sem vedela, da bom izpadla, ker je bila najslabša. Ne zdi pa se mi prav, da je veliko punc dobilo drugo priložnost, jaz pa ne. V tej oddaji sem bila pač jaz poraženka, čeprav se ne počutim tako.

Se v prihodnosti vidiš v tem poslu?

V tem poslu se vidim, dokler bo to možno. Ko bom za to prestara, bom poskušala najti kakšno drugo možnost, da ostanem v svetu manekenstva.

Na splošno med dekleti nisi bila ravno priljubljena. Misliš, da so v tebi videle konkurenco ali jim pač preprosto nisi bila všeč?

Bila sem najmanj priljubljena in dekleta bi zagotovo najrajši videla, da me sploh ne bi bilo v oddaji. Name so gledale kot na konkurenco, ker imam zelo močan značaj in jasno zastavljen cilj. V oddajo nisem prišla sklepat prijateljstev, temveč zaradi dela. Od vsega začetka sem bila iskrena, čeprav mi nekatere očitajo, da sem bila dvolična. Zakaj bi zaupala nekomu, ki tekmuje z menoj? Tu ni logike. Do deklet nisem gojila spoštovanja, ker so prišle v šov, ne da bi vedela, česa si resnično želijo.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Bi izpostavila konflikt s katero od deklet?

Vsi vedo, da se s Saro Ano nisva razumeli. Mene moti predvsem to, da ona nima izdelanega cilja v življenju. Je zelo nezrela in velik otrok, ki ne ve, kaj bi sam s seboj. Na koncu je ugotovila, da ta svet ni zanjo. Zakaj potem ne gre domov?

Kakšna se ti je zdela žirija?

Zdi se mi pravilno izbrana. Moj najljubši žirant je Milan Gačanovič zaradi posebne energije, ki jo oddaja. Cenim ga kot človeka, ker točno ve, kaj mora določeni punci svetovati. Je izjemno inteligenten moški.

Ali držijo govorice, da se boš slekla za Playboy?

Dogovarjanja še vedno potekajo, pogodba pa še ni podpisana. Še vedno se odločam.

Kaj na to pravi tvoj soprog?

S fotografiranjem se strinja. Če do sodelovanja pride, bo fotografije posnel Aleš Bravničar, s čimer je moj mož zadovoljen. Za to je bil takoj, ko je videl fotografije v olju, ki smo jih posneli v oddaji.

Stara si 22 let in poročena. Razmišljaš o otrocih?

Čas za otroke bo, ko bo večji del kariere za menoj in si bom ustvarila določeno ime. Z možem sva oddala prošnjo za posvojitev temnopoltega otroka, ker so nama črnčki všeč, še posebej zaradi tega, ker bi lahko takšnemu otroku omogočila lepo življenje. Posvojitev naj bi trajala dve leti, potem pa si bova lahko izbrala otroka. Zadeva bi najlažje potekala prek Danske, želiva pa si fantka, starega do osem mesecev.

Kakšni so tvoji načrti za naprej?

Konec leta bom izdala svojo prvo pesniško zbirko, napisani pa imam že dve. Počastil me je Polde Bibič, ki je napisal spremno besedo za knjigo. Na začetku leta 2011 bom organizirala premierno modno revijo, na kateri bom predstavila kolekcijo oblačil, narejenih iz recikliranih materialov. Gre za bolj visoko modo, saj je nekoliko nenavadna. Dobila sem tudi nekaj ponudb, toda trenutno je še vse v fazi dogovarjanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.