Magazin > VIP
13 ogledov

Posvojitveni sindrom se širi

Lindsay je prepričana, da so za njun razhod krivi Samanthini domači. Žurnal24 main
Prava hollywoodska zvezdnica mora posvojiti vsaj enega otroka, očitno narekuje zadnji zvezdniški trend, ki mu bo sledila še ena igralka.
Lindsay Lohan, ki je pred kratkim priznala, da je v resnem razmerju s Samantho Ronson, se vse bolj nagiba k posvojitvi. "Nekoč si želim posvojiti otroka. Otroka, ki je v stiski, ali novorojenčka iz druge države, ne vem še," je dejala Lindsay.

Priznanja, da sta s Samantho par, ne obžaluje. "Odločila sem se, da grem naprej," je odločena igralka. "Ljudje si lahko mislijo, kar želijo. Resnično sem srečna in samo to je pomembno." Odločena je, da bodo stvari v njenem življenju šle samo še na bolje. Odpovedala se bo alkoholu, saj naj bi jo obisk klinike za zdravljenje zasvojenosti streznil. "Naučila sem se. Nikoli ne grem nazaj," je prepričana.

Odzvala se je tudi na kritike svojega očeta Michaela, ki mu ni všeč njeno dekle. "Z očetom ne bom komunicirala, dokler se ne odloči, da odraste," pravi Lindsay. O tem, da naj bi imela polsestro, ne ve nič, saj z očetom ne govori. "Očitno o določenih stvareh več let nismo vedeli ničesar. Dovolj smo že morali prestati zaradi njega. Kar je preveč, je preveč." LiLo se kot kaže postavlja nazaj na svoje noge.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.