Magazin > VIP
64 ogledov

Potnica na podzemni ni prepoznala Jay-Z-ja

Jay-Z Youtube
Ameriški raper je na mnoge naredil velik vtis, ko se je med vožnjo s podzemno pogovarjal s starejšo gospo, ki pa Jay-Z-ja ni prepoznala.

Jay-Z je septembra začel snemati dokumentarni film o svojih nastopih v newyorškem Brooklynu, eden izmed posnetkov pa je šele zdaj prišel v javnost. Raper se je na svoje koncerte peljal kar s podzemno železnico, kamor ga je spremljala tudi celotna snemalna ekipa.

Med vožnjo je zvezdnik spoznal starejšo gospo, ki je opazila njegovo številno spremstvo in ga zato vprašala, če je slaven. "Ja, sem. Ampak očitno ne dovolj, saj me vi ne poznate," ji je odvrnil raper. Gospa, ki se mu je predstavila kot Ellen, ga je še vprašala s čim se ukvarja. Jay-Z ji je pojasnil, da dela glasbo, Ellen pa mu je odvrnila: "In se voziš s podzemno. Ponosna sem nate. Kako si že rekel, da ti je ime?" Glasbenik, ki ji je sprva rekel, da mu je ime Jay, ji je tokrat razkril celo umetniško ime, Jay-Z, nato pa se je Ellen končno posvetilo. "O, ti si Jay-Z! Saj Jay-Z-ja pa poznam." Kasneje se je izvedelo, da je njeno polno ime Ellen Grossman, ter da je priznana newyorška kiparka in risarka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.