Magazin > VIP
79 ogledov

Potrč: "Med nama je kemija"

marko potrč živa rogelj Planet TV
Marko Potrč velja za priljubljenega med gledalkami, Živa Rogelj pa za eno najlepših televizijk pri nas. Se bosta lahko uprla tej neustavljivi privlačnosti?

"Kemija je, privlačnosti v smislu, da se privlačiva kot moški in ženska, pa ni. Živa ima srečno družino, jaz imam srečno družino, imava se rada kot prijatelja in to mora biti. Če se z nekom ne razumeš, ni možnosti, da skupaj funkcioniraš pred kamero," nam je o svoji sovoditeljici Živi Rogelj zaupal voditelj oddaje Danes Marko Potrč in dodal: "Odlično se razumeva in boljše sovoditeljice si ne bi mogel želeti."

In v čem je skrivnost njunega dobrega odnosa, ki ga lahko opazimo tudi gledalci? "Tako dobro se ujameva, mislim v vodenju, ker ceniva podobne stvari. Družina nama je najpomembnejša. Človeka moraš spoznavati dlje časa, vendar sva z Markom lahko nekaj stopničk preskočila in to ravno zaradi tega, ker imava podobne vrednote. Pa tudi zaradi tega, ker se morava hitreje znajti," nam je zaupala Živa.

Komentarjev 5
  • zic 13:41 17.november 2012.

    le glej, da ne bo prevelika kemija, doma imaš Lili.

  • lunnatic 21:26 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko

  • Mr.Bean 12:59 16.november 2012.

    ...je lepša Lili Žagar.......Liliiiiiiiii....kje si?