Magazin > VIP
48 ogledov

Potrč se poslavlja

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Radijski voditelj Marko Potrč se poslavlja od Radia 1, kjer je delal zadnje leto in pol.

Radio ostaja velika ljubezen Marka Potrča, a se od njega konec poletja poslavlja. Kot je razkril v intervjuju za revijo Story, je našel novo stvar, ki ga veseli do te mere, da ji je dal prednost pred radijskim mikrofonom.

Čakajo ga sveži izzivi in novi projekti, o katerih pa Mariborčan še noče govoriti. Izdal je le, da gre za nekaj novega, česar se zelo veseli. Na projekt naj bi se sicer pripravljal že leto dni. In najtežja stvar pri vsem skupaj je prav to, da precej dolgo o tem ne more govoriti na glas.

Potrč se je zahvalil ekipi Radia 1 za sodelovanje in čas, ki so ga preživeli skupaj. Kot je dejal, jim je skupaj uspelo ustvariti veliko dobrih stvari.

Prišlo do konflikta?
Medtem pa Požareport poroča, da naj bi prišlo do konflikta med Potrčem in lastnikom radia Leom Oblakom. Slednji naj bi Potrču pred kratkim napisal opozorilno pismo, naj se drži pravil radijskega vodenja in moderiranja, ki veljajo na Radiu 1. Voditelj naj bi mu na pismo odvrnil z dopisom, da je v tem primeru bolje, če se sporazumno razidejo. Oblaku naj bi bilo malce žal, ker Potrč odhaja, saj naj bi bil "cenovno ugoden".  

Kot še poroča omenjeni portal, naj bi viri iz Radia 1 trdili, da Potrč oddaja "neko čudno energijo, ki moteče deluje na sodelavce, tudi če ne počne nič narobe".

Potrča je pisanje zabavalo
Za komentar smo poklicali Potrča, ki je v smehu odvrnil le: "Ravno zadnji teden sem se spraševal, kam naj grem na analizo karme in merjenje čudne energije, ker se mi res ogromno dogaja. Zdaj pa vem, kam moram iti po rešitev- na Požareport! Verjetno jih bom kar v naslednjih dneh kontaktiral, da se zmenimo za termin in mi zmerijo to "čudno energijo"."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.