Magazin > VIP
24 ogledov

Potrebuješ je tisti, ki dela red

Jože Potrebuješ Mediaspeed.net
Glasbenik Jože Potrebuješ nam je zaupal, da zna biti do svojih hčerk zelo strog, če je to potrebno.

Petra in Eva, hčerki Čuka Jožeta Potrebuješa, sta po očku podedovali talent za ustvarjanje, s čimer se naš uspešni glasbenik zelo rad pohvali, a si hkrati želi, da bi bili bolj pridni. "Srečne tiste družine, v katerih otroci kar sami vedo, kaj vse morajo narediti, da staršem ni treba nič težiti. Pri nas žal nimamo te sreče (smeh). Počitnice, ki so pred vrati, bodo zelo prislužene, sploh za ženo Andrejo, ki ju je morala precej priganjati pri učenju," nam je pojasnil.

Ker je Jože precej zaposlen z nastopi in koncerti, je veliko zdoma, a vzgoja mu kljub temu ne uide. V družini velja za tistega, ki zna zaropotati, če je treba. "Jaz sem tisti, ki naredi red. Če je res kaj nujno, znam biti tudi po telefonu zelo strog, da zaleže. Včasih treba malo na trdo." In kot kaže se njegov način vzgoje obrestuje, saj je mlajša Petra klavir za peti razred opravila s čisto petko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.