Magazin > VIP
18 ogledov

Potrošila skoraj pol milijona za sliko

Jennifer Aniston, Justin Theroux Flynet
Jennifer Aniston je na dobrodelni dražbi plačala skoraj pol milijona dolarjev za sliko, za katero se je sicer pričakovalo, da se bo prodala za 150 do 200 tisoč.

Dvainštiridesetletna igralka se je prejšnji teden s partnerjem Justinom Therouxom udeležila dobrodelne dražbe Umetniki za Haiti v New Yorku. Tam se je zagledala v sliko umetnika Glenna Ligona z naslovom Stranger #44 in zanjo na koncu zapravila kar 450 tisoč dolarjev oziroma 330 tisoč evrov. "Anistonova, ki je bila v sobi, je navdušeno zaploskala po (Therouxevi) zmagovalni ponudbi," je povedal vir. Na dražbi je bil namreč Justin tisti, ki se je potegoval zanjo.

Na dražbi, katere soorganizator je bil tudi Ben Stiller, so zbirali denar za zdravstvene in izobraževalne programe na Haitiju. Z Jenniferinim prispevkom vred so zbrali 13,7 milijona dolarjev oziroma okoli 10 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.