Magazin > VIP
17 ogledov

Pozor, ležeči varnostnik!

Nicole Kidman se zna otresti paparacev. Žurnal24 main
Nicole Kidman je našla nov način za odganjanje paparacev. Njen telesni stražar namreč pozna učinkovito metodo, ki paparacem prepreči zasledovanje.
Nicole Kidman ima zelo domiselnega osebnega telesnega stražarja. Nekega večera je noseča igralka z možem Keithom Urbanom obiskala gledališče. Ker pa jo na vsakem koraku zasledujejo paparaci, so jo počakali tudi pred gledališčem. Nicole ni bila pri volji za fotografiranje, vendar se paparacev nikakor ni mogla otresti. Poskušala jih je odgnati celo z dežnikom, a zaman.

Tudi ko sta z možem sedla v avto in se odpeljala, so paparaci nadaljevali zasledovanje v avtomobilih. Nenadoma pa se je, na veliko presenečenje paparacev, Nicolin avtomobil ustavil, iz njega pa je stopil igralkin telesni čuvaj. Ta se je ulegel na tla in tako paparacem preprečil nadaljevanje vožnje. Varnostnik je na tleh ležal, dokler Nicolin avto ni bil dovolj oddaljen, da bi ga paparaci izsledili.

Eden od fotografov je povedal: "Česa takega še nisem videl. Bilo je neverjetno. Nekaj minut je ležal na cesti, nato pa je vstal, nam zaželel prijeten večer in odšel."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.