Magazin > VIP
2 ogledov

Požvižga se na mnenja drugih

Viktorji rdeča preproga Benjamin Kovač
Iris Mulej je s svojo lepoto in videzom vedno tarča poželjivih pogledov, čeprav jo modni strokovnjaki radi vlačijo po zobeh.

"Sem človek, ki ne da veliko na to, kaj je všeč drugim, važno je, da je všeč meni," pravi Iris Mulej in dodaja: "S časom sem dobila trdo kožo, če kdo kaj pripomni, me ne moti, bolj mi gredo na živce ljudje, ki se kar naprej vtikajo vame. Leto in pol sem delala v Milanu, in če bi takrat prišla tako oblečena v Ljubljano, bi me vsi popljuvali, čeprav sem bila oblečena po zadnjih modnih smernicah. Tega tukaj ljudje pač niso navajeni. Ne bom zanemarila svojega okusa samo zato, ker mi bo tako rekel neki modni strokovnjak. Zame to niso modni strokovnjaki, morda berejo le slovenske modne revije," je prepričana Iris, ki si je na tednu mode z veseljem ogledala stvaritve domačih modnih oblikovalcev:

"Če me nekdo kritizira, še ne pomeni, da ne bom šla pogledat njegove modne revije. Nekatere obleke so popolnoma nenosljive, vendar je to pač ideja nekega oblikovalca in ni treba, da je všeč vsem. Sama imam rada različne stile, stvari pa moraš znati nositi, ne glede na postavo," je prepričana lepotica in podjetnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.