Magazin > VIP
3112 ogledov

Pravi razlog za Megxit: Harryja in Meghan je ta kraljičina gesta užalila

kraljica elizabeta Profimedia
Knjiga Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan avtorja Christopherja Andersena dviguje prah.

Razmere v družini, odnos "firme" in medijev do Meghan … Vse to je zakonca Sussex, vsaj uradno, spodbudilo k selitvi v ZDA. Knjiga Christopherja Andersena, Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan, pa razkriva drugačno zgodbo.

Harryja in Meghan naj bi močno užalila kraljica, ki je tik pred svojim tradicionalnim božičnim govorom iz svoje pisarne odstranila fotografijo družine Sussex. Vir trdi, da je kraljica pogledala po mizi, pokazala na družinsko fotografijo in rekla: "Tega ne potrebujemo.“ Ta žalitev naj bi bila za Harryja in Meghan pika na i. Princ naj bi prijatelju potožil, da je dobil "občutek, da so njega, Meghan in Archieja izbrisali iz družine“.

Kraljica je to odločitev sprejela po tem, ko je izvedela, da bo vnuk z družino praznike preživel v Kanadi. Ta poteza pa ni presenetila le Harryja. William je bil menda šokiran, ko je opazil, da na kraljičini mizi manjka fotografija bratove družine.

Dvor je knjigo sicer označil za fikcijo.

Komentarjev 2
  • Sharon_McHugh 15:51 30.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • tlacan 09:36 30.november 2021.

    Psihopatka je še vedno užaljena, ker ni dobila vsega kar je sanjala pa se s svojim bolnim umom maščuje njegovi družini. Vse kar dela in govori tudi dokazuje njeno stanje. Smili se mi revež, ki se je zaradi nje obrnil ...prikaži več proti svoji družini a se je bo rešil, ko bo ugotovila, da nima nobene koristi od njega. Zdaj verjetno še upa, da jo bodo v določeni družbi sprejemali zaradi povezave z družino, ki jo tako vneto blati. Je pa ravno to njeno obnašanje razlog, da so vsi zadržani, ko se pojavi v bližini