Magazin > VIP
21 ogledov

Pravljica za Salmo

Salma Hayek in Francoise-Henri Pinault sta za kraj svoje poroke izbrala romantič Žurnal24 main
Ko sta februarja naznanila, da sta uradno mož in žena, so se vsi spraševali, kje pa je ohcet? Salma Hayek in Henri Pinault sta se namreč takrat poročila zgolj civilno.

Igralka Salma Hayek in francoski milijarder Francoise-Henri Pinault sta drugo poroko organizirala, kot se šika. Prvič sta se poročila februarja v Parizu, vendar sta že takrat dejala, da je to zgolj civilna poroka in bosta kasneje za ožji krog sorodnikov in prijateljev pripravila skromno ohcet.

Tokrat sta si organizirala pravljično poroko, ki se je odvijala v italijanskih Benetkah. V operni hiši La Fenice se je zbralo 150 njunih najbližjih, med drugim tudi Penélope Cruz, Edward Norton, Woody Harrelson, Olivier Martinez, Ashley Judd, Charlize Theron, Stuart Townsend, Bono, Anna Wintour in nekdanji predsednik Francije Jacques Chirac.

Na začetku meseca je bila Salma glede poroke skrivnostna in je dejala: "Mislim, da je bistvo poroke ljubezen, prijateljstvo, družina in zabava."  No, Salma je na poroki zagotovo vse to imela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.