Magazin > VIP
41 ogledov

Pred finalom izpadel Gena

Žurnal24 main
En teden pred finalom je hišo zapustil Gena. Za glavno nagrado se tako potegujejo štiri finalisti: Činč, Mišo, Sandra in Ines.

Potem ko so v ponedeljek stanovalci nominirali Ines in Geno, so gledalci izglasovali, da se iz hiše slavnih izseli slednji. Gena je svoje sostanovalce po vrnitvi v hišo razočaral, saj menijo, da ves čas daje vtis, da je nekakšen “vohun, ki ga vse zanima”. Povedali so še, da bi “šel preko trupel, da bi zmagal” in da je preveč tekmovalen.

Nana: “Ne greva narazen”
Njegova žena Nana in nekdanja stanovalka v hiši slavnih je izjave stanovalcev demantirala in povedala, da je Gena zabavna oseba in da si zasluži priti v finale. Nana je zanikala tudi, da sta z Geno zaradi resničnostnega šova pripravljena iti narazen. Komentatorji o Geni ta teden niso imeli preveč lepih besed, saj jih je po njihovem Gena zaradi pretirane tekmovalnosti razočaral.

Ines so stanovalci nominirali, ker mislijo, da manipulira, komandira in ne vedo kakšno “igro igra”. Da se je skoraj do finala prebila samo z eno nominacijo je po mnenju njenega fanta Željka pripomoglo to, da se Ines ne pretvarja, pozitivno pa so jo ocenili tudi komentatorji.

Naloga uspešno opravljena

Stanovalci pa so se cel teden pridno mučili z vajami za plesne in glasbene točke, ki so jih tudi uprizorili. Ines in Mišo sta kot bonbončka Rumenko in Rdečko odigrala zabaven skeč, slednji je s Sandro prepeval tudi v duetu, slavljenka Sandra pa je poleg skupinskega nastopa v plesno-akrobatski točki nastopila tudi v plesni točki z Geno in Činčem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.