Magazin > VIP
43 ogledov

Pred poroko še poročna pogodba

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Robbie Williams, ki naj bi danes dahnil usodni da, naj bi svojo zaročenko Aydo Field prepričal, da je podpisala predporočno pogodbo.

Par, ki sta skupaj štiri leta, od lani pa zaročena, naj bi si danes obljubil večno zvestobo. Robbie Williams pa naj bi skušal zavarovati svoje skoraj 100 milijonov evrov vredno premoženje, zato sta po navedbah medijev z zaročenko Aydo Field prejšnji mesec v Los Angelesu podpisala predporočno pogodbo.

V pogodbi je določen najvišji znesek, ki bi ga Ayda prejela v primeru ločitve. Med njegovim premoženjem je dvorec v Wiltshireu, dve nepremičnini v Los Angelesu, jahta, vrsta dragocenih avtomobilov in motorjev, med njimi črni Rolls-Royce.

Še enkrat spremenil kraj poroke
Ker si pevec vztrajno želi poročiti v tajnosti, naj bi celo prestavil slovesnost z otoka Catalina na skrivno lokacijo, sprejem pa bo v njegovem dvorcu na Beverly Hillsu.

"Robbie se želi poročiti na prijetni zasebni zabavi s svojimi starši in zaročenkino mamo. Ob njem bo nekaj zelo posebnih ljudi, med drugim njegov menedžer in najboljši prijatelj Jonathan. Po poroki bosta imela majhen sprejem na njegovem domu. Ne želi si velikega pompa, temveč prijetno zabavo za zaprtimi vrati," je povedal nek vir za The Sun.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.