Magazin > VIP
30 ogledov

Pred seksom ima rada polna usta

Mister Miha Bužga
Manja Plešnar nam je ob večerji zaupala, da si raje privošči dober zrezek kot pa seks.

Simpatična Manja Plešnar je te dni obkrožena z vročimi mladci, saj kot voditeljica spremlja prav vse predizbore za mistra Slovenije 2012. Vedno nasmejano lepotičko smo med večerjo v družbi mistrov in novinarjev povprašali, če se ji sline prej cedijo ob dobrem zrezku ali postavnem mladeniču. "Težka primerjava. Če bi bilo možno, bi najprej pojedla biftek, nato pa bi zagrabila še fanta. Vsekakor bi najprej biftek. Bolje, da seks nastopi po hranjenju, pri dobrem seksu namreč porabiš veliko kalorij (smeh)," pravi Manja in dodaja: "Se opravičujem, ampak hrana mi je včasih še boljša kot seks. Je lažje dostopna in si jo ravno tako zapomniš – kot dober seks."

Pa se bo simpatična voditeljica res lahko uprla vsem postavnim fantom, ki jih bo predstavljala na predizborih? "Zame seksi moški ni izklesano telesce in seksi nasmeh, zame je seksi moški čisto nekaj drugega. Mora imeti x faktor. Mora biti samozavesten, me znati spraviti v nerodno situacijo, tako da zardim, in mora znati zagrabiti tako, kot je treba. Bom raje zagrabila kakšnega, ki ga imam že ogledanega (smeh)," je skrivnostna Manja.

Komentarjev 4
  • anicaanica 06:54 09.maj 2012.

    shujša naj raje

  • neyc 12:43 08.maj 2012.

    žemlco v usta pa bo tiho

  • MK 11:24 08.maj 2012.

    mogoče jih boš pa mela ob koncu seksa, če se te bo kakšn od teh gej mistrov usmilil in usmeril vate medtem ko bo obdeloval gej soseda