Magazin > VIP
35 ogledov

Pred smrtjo vpleten v ljubezenski trikotnik

Philip Seymour Hoffman EPA
Philip Seymour Hoffman še ne počiva v miru. Na dan prihajajo nove skrivnosti iz njegovega življenja.

Včeraj smo poročali, da so se našli skrivni dnevniki pokojnega igralca Philipa Seymourja Hoffmana, v katerih je pisal o boju s svojimi demoni in drogami. Veliko zapisov naj bi bilo nejasnih, saj jih je očitno pisal, ko je bil zadet, zdaj pa se je izkazalo, da je v njih pisal tudi o domnevnem ljubezenskem trikotniku.

Kot kaže, je bil tik pred smrtjo ujet v razmerje z odtujeno partnerico Mimi O'Donnell in neznano žensko. To so za časnik New York Post povedali preiskovalci, ki trenutno proučujejo njegove dnevnike. Iz njih je razbrati, da se je 46-letni igralec z neznano žensko zapletel pred kratkim, zato preiskovalci predvidevajo, da se je pred enim mesecem zato še bolj odtujil od Mimi, s katero ima tri otroke. "Mimi ga je iz hiše vrgla že pred enim mesecem," je za revijo US povedal neimenovan vir in dodal: "Rekla mu je, da lahko še vedno videva otroke, a se mora prej očistiti vseh drog."

Hoffman je o svojih demonih in strahovih javno govoril že maja lani, zato takšna razkritja v njegovih dnevnikih niso nič novega. Kot piše Page Six, je na njihovih straneh zapisal, da ga je "sram, ker hodi ven in popiva".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.