Magazin > VIP
49794 ogledov

Pred štirimi leti je uživala v razkošju, sedaj po smeteh išče ostanke

loni wilson
1/7
Profimedia
Bila je poročena z zvezdnikom serije Obalna straža in v kopalkah krasila naslovnice revij.

Loni Wilson je bila nekoč iskan model. Leta 2012 se je poročila z igralcem Jeremyjem Jacksonom, znanim iz serije Obalna straža. Bila sta redna gosta hollywoodskih zabav in se rada kazala na rdečih preprogah. A zakon se je po vročekrvnih sporih, ponavadi zaradi alkohola, že dve leti pozneje končal.

Dve leti po ločitvi pa so se začele Lonijine težave. Po živčnem zlomu je izgubila delo v lepotnem centru. Kmalu zatem ni bila več sposobna plačevati računov in pristala je na cesti. Postala je odvisna od drog, ki so njene duševne težave še poslabšale. Leta 2018 je povedala, da se že eno leto ni okopala, in to z razlogom. Želi biti čim bolj umazana, da je ne bi napadli.

loni wilson | Avtor: Profimedia Profimedia

Sprva je bila s prijatelji še v stikih, ko so jo želeli vpisati v kliniko za odvajanje od odvisnosti, pa je izginila. Po dveh letih so jo sedaj paparaci ujeli na ulicah Los Angelesa, kako je pregledovala smeti, v upanju, da bo našla oblačila in hrano. 

Pomoč 37-letnica še vedno zavrača. "Lahko preživim sama. Imam vse, kar potrebujem. Nikogar ne skrbi zame, nočem jih videti,“ je povedala.

Med tistimi, ki so ji ponudili pomoč, je tudi njena nekdanja kolegica, manekenka Kristin Rossetti, ki ji je pred časom dala oblačila in hrano. "Vse, kar smo lahko zanjo storili, smo. Loni potrebuje pomoč. Mora z ulice. Žalostna sem, a nikogar ne moreš prisiliti v to, da sprejme tvojo pomoč,“ je povedala Rossetti. 

Komentarjev 1
  • ivan277 00:13 29.oktober 2020.

    Zasebno posojilo Lahko vam pomagam dobiti posojilo, financiranje ali naložbo. če vas zanima, prosimo, odgovorite za več podrobnosti. E-naslov: posojila386@gmail.com Hvala vam