Magazin > VIP
61 ogledov

Pred žirijo bo stopil na pol gol

mister Slovenije Erik Ferfolja, Bojan Ilijanič
1/14
Žurnal24 main
Bojan Ilijanič, mister Slovenije za mistra Universe, se 2. maja odpravlja v Dominikansko republiko, kjer se bo odvijal svetovni izbor. Pred odhodom nam je razkril, s čim bo poskušal prepričati žirijo.

Po Marku Janku, ki je slovenske barve branil novembra lani na svetovnem izboru za mistra International v Džakarti, se v boj za zmago zdaj podaja še Bojan Ilijanič. 22-letni maneken 2. maja odhaja v Dominikansko republiko, kjer se bo dva tedna kasneje odvijal finalni izbor.

Bojanu na stavnicah po besedah lastnika licence Erika Ferfolje za zdaj kaže zelo dobro, a mister se s tem ne ukvarja. "Tja grem brez pričakovanj in neobremenjen z rezultatom. Če se pa res zgodi, da bom zmagal, pa ne vem … moje življenje bo šlo v isti smeri kot prej. Mogoče se bom bolj posvetil manekenski karieri. Žur bo pa v vsakem primeru," pove v smehu.

Do zmage s seksi narodno nošo in zlatimi kopalkami
In morda mu celo uspe, saj bo Slovenijo na letošnjem finalnem izboru predstavil v drugačni luči oziroma v drugačni narodni noši. "Letos smo se odločili za nekaj posebnega. Južnoafričani imajo recimo čisto nore narodne noše, vse se blešči, veliko je perja … in tudi naša oblikovalka bo naredila zelo zanimivo narodno nošo, ki bo več odkrivala kot zakrivala."

Nekaj posebnega bo tudi izhod v kopalkah. "Organizatorji letos zahtevajo zlate kopalke, zato bodo v Sloveniji posebej zame izdelali ekskluzivne kopalke za svetovni izbor z zlatimi detajli. Kakšni so ti detajli, boste pa videli." Na vprašanje, če bi takšne kopalke oblekel tudi v zasebnem življenju, pa v smehu odgovarja: "Jaz sem bolj pripadnik tako imenovanih baggy kopalk, tako da bom imel te zlate doma za spomin na svetovni izbor."

Z odrekanjem se daleč pride
Sicer pa je na finale dobro pripravljen, saj se z manekenstvom ukvarja že več kot pet let, a je kljub temu poostril nekatere stvari. "Na fitnes sem prej hodil trikrat na teden, zdaj pa ga obiskujem petkrat do šestkrat. Velik poudarek je tudi na hrani. Jem riž, solato, purana, jajca, tuno, piščanca. Izogibam se vsem sladkarijam in alkoholu, vse to sem izrezal iz svojega življenja."

A tudi brez sladkih stvari in pijače zdrži, saj se vedno striktno drži zastavljene poti do cilja, pravi. "Moram reči, da sem glede tega zelo discipliniran, tudi na splošno sem v življenju zelo organiziran. Dosti je odrekanja, ampak verjamem, da te to pripelje daleč."
 
In prav zaradi organiziranosti si je že pripravil odgovor na tradicionalno vprašanje na lepotnih izborih, kaj bi naredil za boljši svet. "Včasih se malo hecam in pravim, da misice rešujejo svet, mistri pa delamo vojno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.