Magazin > VIP
244 ogledov

Predstavljamo vam Brendijevega vnuka

Tina Zavrl, Brendi Zavrl
1/5
Osebni arhiv
Tina Zavrl, hči pevca Brendija, je ponosna mamica trimesečnega sinčka. Malček že kaže, da ima glasbo v genih.

Na življenje z novim članom sta se Tina in Anže že privadila. Njeni dnevi se vrtijo okoli sinka Brendija, pri čemer ji pridno pomaga mož, pa tudi babici radi priskočita na pomoč. "Ponoči je zelo priden. Ko poje, takoj zaspi. Podnevi so na začetku bile težave, a je zdaj bolj priden,“ pravi Tina. 

Brendi je pri treh mesecih že pravi mali radovednež. Zanimiva mu je televizija, a ga ne izpostavljata temu, uživa pa tudi na igralni podlogi. Seveda pa pri njih ne sme manjkati glasba. "Kadar joka, prižgem radio in nato je tišina. Tudi med podiranjem kupčkov ga glasba umiri. Bolj kot je poskočno, bolje je.“ Malo manj ga privlačijo otroške pesmice in uspavanke. "Anže mu je že v porodnišnici, ko je čakal, napisal uspavanko. Jaz je še nisem slišala. To imata onadva bolj zase. Brendi je nekaj godrnjal, tako da Anže pravi, da mu besedilo, ki ga je napisal ni všeč,“ smeje pove Tina. Ker Anže namerava napisati novo besedilo, bo počakala na končni izdelek. 

Tina tri mesece po porodu izgleda, kot da ne bi rodila. Kot pravi, del razloga najbrž tiči v tem, da pravega trebuščka niti ni imela, saj je rodila mesec prezgodaj. Da je šlo vse lepo nazaj, pa se lahko zahvali najbrž tudi temu, da je bila že pred tem v izvrstni formi. Tina se kot članica skupine She Divaz ukvarja s plesom, ki ga sedaj pogreša. "Enkrat sem že priskočila puncam na pomoč, ko so potrebovale pomoč za en nastop, tako da malo sem potešila to svojo željo. Drugače pa mislim, da bom kar kmalu šla nazaj na nastope.“

Med nastopi bosta za varstvo najverjetneje prišli na vrsto babici. Tinina mama že tako ali tako rada priskoči na pomoč, še posebej odkar se je upokojila in ima več časa. Nad nečakom je navdušen tudi Tinin brat Dejan. "Od začetka se je malo bal, ker je bil majhen. Zadnjič se mi je pa pohvalil, da ga je sam iz posteljice dvignil in pestoval,“ še pravi Tina. 

Božične praznike bodo preživeli v družinskem krogu, kako bo Tina preživela novo leto pa še ne ve. Medtem ko ima Anže nastop s skupino Gadi, se ona še ni odločila, kaj bosta z Brendijem počela na silvestrovo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.