Magazin > VIP
21 ogledov

Preiskava v primeru samomora Paris Jackson

Paris Jackson FameFlynet
Sodišče je naročilo preiskavo v primeru poskusa samomora hčerke kralja popa Michaela Jacksona.

Losangeleški sodnik je naročil podrobno preiskavo, potem ko se je Paris Jackson pred dnevi skušala vzeti življenje. Preiskava bo namreč pokazala, ali sta njeno zdravje in varnost ogrožena. 15-letnica še vedno okreva v bolnišnici, potem ko si je skušala soditi s tabletami in nožem. Trenutno je njeno zdravstveno stanje stabilno.

Ko se bo Paris vrnila iz bolnišnice, pa se ne bo vrnila v zasebno šolo, ki jo je obiskovala. Kot pravi najstnica, ki bi rada uspela kot igralka, so jo tam ustrahovali. Odločitev o tem, da se ne vrne v šolo, je potrdil tudi vir blizu družine. "Paris je bila dolgo časa nesrečna v tej šoli, in kar nekaj zlobnih deklet jo je ustrahovalo. Že dolgo se počuti izobčeno. Po poskusu samomora pa se tja sploh ne bo vrnila," je znano.

Govori se, da se bo šolala doma ali pa naj bi obiskovala srednjo šolo za umetnost. Njen starejši brat, Prince Michael, ki hodi v isto šolo kot ona, se bo jeseni vrnil tja, medtem ko se njen mlajši brat Blanket šola doma.

Še vedno je skrbnica vseh treh otrok babica Katherine Jackson, mati pokojnega pevca Michaela, pred kratkim pa je njihov bratranec TJ Jackson po odločitvi sodišča postal soskrbnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.