Magazin > VIP
35 ogledov

Prek Skypa kazala svoje seks grimase

Keira Knightley Youtube
Britanska igralka Keira Knightley se je pred snemanjem filma Dangerous Methods na filmske prizore seksa pripravljala že doma pred ogledalom.

Film Dangerous Methods je osnovan na resnični zgodbi,ki govori o mladi psihični bolnici Sabini Spielrein, ki se spolno vzburi le pod udarci. Odigrala jo je Keira Knightley, ki je sprva imela pomisleke glede vloge, ko pa jo je sprejela, jo je želela odigrati čim bolje. Tako se je na prizore seksa pripravljala že doma pred ogledalom, potem pa je svoje izraze na obrazu prek Skypa pokazala režiserju filma Davidu Cronenbergu. O vlogi pa se je med drugim posvetovala tudi s psihoanalitiki, vendar je imela, kot je priznala, težave pri poistovetenju s svojo vlogo.

Kot zanimivost lahko povemo, da je bila Sabina v sadomazohističnem razmerju s slavnim psihiatrom Carlom Jungom, ki ga smatrajo za ustanovitelja moderne psihoanalize.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.