Magazin > VIP
13870 ogledov

Prekletstvo? To se je zgodilo z igralci filma Sam doma

sam doma Profimedias
Droge, nepričakovana smrt, propadle kariere … Po snemanju filma Sam doma je z nekaterimi igralci šlo samo še navzdol.

Zvezda filma Sam doma, Macaulay Culkin, je kot otrok veljal za zelo perspektivnega igralca, a svojega potenciala ni izkoristil. Ko je prišel v puberteto, se je njegovo življenje obrnilo na glavo, saj je postal odvisen od drog. Na mesec je za alkohol in mamila, med drugim tudi za heroin, zapravil več kot pet tisoč evrov. S pomočjo prijateljev se je izvlekel iz tega pekla, a njegove kariere je bilo konec. Vidnejše vloge 38-letni igralec ni imel že vsaj 25 let.

sam doma Magazin Kako dobro poznate film Sam doma?

Devin Ratray | Avtor: Profimedia Profimedia

Igralec Devin Ratray, ki je v filmu igral Kevinovega tečnega brata Buzza, si je zelo želel uspeti v Hollywoodu, a mu žal ni uspelo. Sam doma in Sam doma 2 - Izgubljen v New Yorku sta bila edina filmska hita, v katerih je igral.

sam doma Ste opazili detajl? Magazin To je pravi razlog, zakaj je Kevin ostal sam doma

Leta 2017 je svet pretresla vest, da je umrl John Heard. Njegove posmrtne ostanke so v hotelu v mestu Palo Alto našle čistilke. Tam je okreval po operaciji hrbta. 71-letnik naj bi doživel srčni napad, njegova soproga pa naj bi izjavila, da je igralec vzel prevelik odmerek. Po njegovi smrti so se mediji razpisali o njegovi zasebnosti in preteklosti. Na dan je prišlo, da je zaradi nasilnega obnašanja izgubil skrbništvo nad sinom Jackom. Po uspehu filma Sam doma je njegova kariera začela stagnirati.

sam doma Sam doma Magazin Tega o filmu Sam doma zagotovo niste vedeli

sam doma | Avtor: Profimedia Profimedia
Tudi Daniel Stern, ki je v filmu igral enega od dveh negativcev, po snemanju teh dveh filmov ni imel več sreče v karieri. V zadnjih letih se je posvetil gledališču in pisanju scenarijev.
 

Komentarjev 3
  • tomislav 16:36 15.december 2018.

    Ali se lahko zgodi en december brez tega bednega filma, prosim. Z njim nas posiljujete že vsaj 25 zaporednih let.