Magazin > VIP
3461 ogledov

Prelepo ime: Tako sta Katy in Orlando poimenovala svojega otroka

Katy Perry Orlando Bloom
Pevka Katy Perry in igralec Orlando Bloom sta se razveselila hčerke.

Zvezdnika sta svojo deklico poimenovala Daisy Dove Bloom. Veselo novico sta včeraj potrdila preko UNICEFA, s katerim sodelujeta kot ambasadorja. "Lebdimo od ljubezni in začudenja, ki ju prinaša varen in zdrav prihod najine hčerke. Zavedava se, da spadava med srečneže, saj take mirne porodne izkušnje ne doživi vsak,“ sta zapisala Katy in Orlando in opozorila, da po svetu tudi zaradi pomanjkanja zdravstvenih delavcev vsakih 11 sekund umre nosečnica ali novorojenček.

Situacija se je po začetku pandemije še poslabšala. "V času covida-19 je še več novorojenčkov v nevarnosti, saj je dostop do vode, cepiv in zdravil še težji. Kot starša sedaj z drugimi starši še bolj sočustvujeva.“

Zvezdnika sta hčerki v čast odprla posebno spletno stran, na kateri se bodo za UNICEF zbirale donacije. 

Daisy je Katyjin prvi otrok, Orlando pa ima 9-letnega sina, ki se mu je rodil v zvezi z manekenko Mirando Kerr.

Slavni par se je zaljubil leta 2016. Leta 2017 sta se za nekaj mesecev razšla. Katy je priznala, da je po koncu zveze razmišljala o samomoru. Na srečo pa sta ljubezni dala še eno priložnost. Lani sta se na valentinovo zaročila.

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.