Magazin > VIP
66 ogledov

Prelevila bi se v Heleno Blagne

Natalija Kolšek otroci Osebni arhiv
Štajerska pevka Natalija Kolšek nam je povedala, da bosta s sinom morda ponovno uprizorila svoj glasbeni duet Mama, ti si moja, in pojasnila, kako je nastopanje na televiziji odlična šola za življenje.

Nataliji Kolšek je nastopanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop TV prineslo veliko medijske pozornosti. Pevka iz Maribora, ki se je do zdaj vrsto let spogledovala s pop različico narodno-zabavne glasbe, na televiziji pa se mora preizkušati v drugačnih glasbenih žanrih, je najbolj ponosna na svojo izvedbo skladbe Zombie zasedbe Cranberries, pri kateri se je prelevila tudi v pozlačeno podobo pevke iz uradnega videospota. "To je bil zame precejšen izziv in nazadnje je izpadlo tako fantastično, da sem presenetila še sebe. Je pa tako, da se za stvari, ki se ti zdijo najtežje, verjetno tudi najbolj potrudiš.“

Natalija se je med drugim prelevila tudi v srbsko popevkarico Seko Aleksić, če pa bi izbirala sama, pa bi se najbrž še enkrat lotila kakšnega rockerskega izziva ali pa bi oponašala Heleno Blagne, ki se ji od nekdaj zdi "frajerka".

Sin se na opazke požvižga

Pevka je v zasebnem življenju tudi mama treh otrok. Anisa ima šest let, Aiša Naja deset, sin Anej pa 18 let. Slednji je bil pri svojih štirih letih tudi zvezda skupnega dueta Mama, ti si moja, v katerem Natalija prepeva o sladkih skrbeh popustljive mamice, ki se ne zna braniti pred ljubkostjo svojega sina.

Je danes 18-letnemu Aneju kaj nerodno? Natalija pravi, da pravzaprav ne. "Morda mu je bilo pred kakšnimi petimi leti, a zdaj je tako dodelana osebnost, da mu opazke na račun tega videospota ne bi prišle do živega. Pravzaprav se mu vse skupaj zdi tako smešno, da mi je zadnjič predlagal, kako bi ga lahko za štos ponovno zapela skupaj na njegovem maturantskem plesu." 

Prav najstarejši sin in njegovi vrstniki so še posebej pohvalili njen nastop s skladbo Zombie, kar ji je tudi ogromno pomenilo. "Saj veste, kako strogi kritiki so najstniki. Če oni nekaj pohvalijo, si lahko res vesel," v smehu priznava Kolškova in dodaja, da sta tudi njeni hčerki navdušeni nad njenimi nastopi na televiziji. Desetletnica je velika oboževalka Justina Bieberja in je že izrazila upanje, da mami ne bo treba oponašati njenega idola, saj je "Bieber samo eden."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.