Magazin > VIP
35 ogledov

Prelomnice v življenju znanih

Simpatična igralca sta se razšla. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Nove zveze v Hollywoodu rastejo kot gobe po dežju. Slavni parčki se zelo radi skrivajo pred novinarji, katerih pa se ne bojijo znane igralke, ki so dopolnile štirideset let.

Letošnje leto nam je postreglo tudi z novimi ljubeznimi. Konec zakona z Ryanom Phillippejem je Reese Witherspoon prenesla z dvignjeno glavo. O podrobnostih njunega razhoda ni želela govoriti, prav tako je bila zelo zadržana, ko so na dan prišle govorice o njeni zvezi z Jakeom Gyllenhaalom. Mediji so o njunem odnosu kar nekaj časa ugibali, saj je bilo zaljubljenca težko ujeti skupaj. Proti koncu leta pa sta le pokazala, da so med njima zrasla čustva, ki so presegla okvire prijateljstva. Pobral se je tudi Ryan, ki je potreboval kar nekaj časa, da je uredil svoje misli, potem ko se je zgodba z Reese končala. Vzrok za njun razhod je bila mlada avstralska igralka Abbie Cornish, ki smo ji pri nas gledali v Popolnem preobratu. Potem ko sta se Cornisheva in Phillippe za nekaj časa oddaljila eden od drugega, se je sedaj romanca spet razplamtela.

Marilyn Manson in pol mlajša Rachel Evan Wood naj bi bila sorodni duši.

 
Svojo sorodno dušo je našel tudi Marilyn Manson , ki je zapustil ženo Dito von Teese za mlajšo Evan Rachel Wood . Manson in Woodova sta se kljub razliki v letih ujela in kemijo, ki je med njima, prikazala tudi v videospotu za eno izmed njegovih pesmi. Po koncu zveze z Alanis Morissette je novo ljubezen našel tudi Ryan Reynolds , ki so ga opazili v družbi prelestne Scarlett Johanson . Ali bo zveza trajala, bomo videli. Heather Locklear je srečo našla v zvezi z Jackom Wagnerjem , s katerim sta pred leti igrala v kultni seriji Melrose Place.

Vse kaže, da se je v past ljubezni ujel tudi zakrknjeni samec George Clooney . Ujela naj bi ga 28-letna Sarah Larson . V veliko mlajšo pa se je zagledal tudi nekdanji kolesar Lance Armstrong , videli so ga namreč v družbi Ashley Olsen .

»Imam jih 40. Pa kaj potem!«

Julia ima vse, otroke, družino in uspešno kariero. © Flynet/JLP

 
V klub 40-letnic so se letos vpisale Julia Roberts , Nicole Kidman , Kate Walsh , Lauren Graham , Pamela Anderson , Joley Fisher in Mira Sorvino . Za vsako od njih lahko rečemo, da svoja leta dobro skrivajo. Julia Roberts si bo letošnje leto najbolj zapomnila po rojstvu svojega tretjega otroka, sin Henryja . Igralka Nicole Kidman, ki si tudi srčno želi otroka, je še vedno srečno poročena s pevcem Keithom Urbanom . Naznanila je, da si bo vzela daljši predah od snemanja filmov, da se bo lahko v miru posvetila svojemu partnerju.
Kate Walsh, ki jo lahko gledamo v seriji Talenti v belem, je končno našla srečo v svojem zasebnem življenju. V začetku leta se je zaročila s producentom Alexom Youngom , septembra pa sta stopila pred matičarja. Joley Fisher in Mira Sorvino uspešno krmarita med družinskim življenjem in kariero, medtem ko se je Lauren Graham (Midve z mamo) posvetila snemanju filmov. Pamela Anderson, ki je tudi vstopila v četrto desetletje, si bo letošnje leto zapomnila po ločitvi od Kida Rocka in poroki z Rickom Salomonom .
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.