Magazin > VIP
40 ogledov

Premajhen penis

Enrique je kasneje povedal, da je bila vse skupaj šala, in je moral takole dokaz Žurnal24 main
Pevec Enrique Iglesias je priznal, da ni zadovoljen z velikostjo svojega penisa in da mu je nerodno opravljati malo potrebo pred drugimi ljudmi.
Enrique Iglesias je v preteklosti že priznal, da ima majhen penis in da mu je zaradi tega tako nerodno, da se izogiba javnih stranišč. Takrat je med drugim priznal: "Ne morem sproščeno urinirati, če so prisotni drugi ljudje." Leta 2005 je tako šokiral svoje oboževalce, ko je dejal, da bo poskrbel za novo velikost kondomov, extra small. "Vem, da je ljudem nerodno govoriti o tem, ampak jaz priznam, da nikoli ne morem najti pravih kondomov," je pojasnil pevec.

Nerad je gol
Enrique je očitno zelo nezadovoljen s svojo zunanjo podobo. Priznal je, da ni ljubitelj nudizma in da si ga ne privošči niti v lastnem domu. Nazadnje naj bi ugotovil, da ima presuhe noge."Imam precej suhe noge, kar je pri moji višini zelo očitno. Če se bom kdaj zredil, me bo en sam trebuh in dolge suhe noge," je pojasnil pevec.

Kasneje je 33-letni pevec priznal, da je bila vse skupaj šala. Nekaj samozavesti pa je vendarle potreboval, ko se je zaročil z nekdanjo teniško igralko in občasno manekenko Ano Kurnikovo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.