Magazin > VIP
0 ogledov

Preobražena Alenka prebrodila krizo

Alenkina filozofija je, da je s trdim delom in znanjem mogoče doseči vse. Žurnal24 main
Slovenska operna pop diva Alenka Gotar priznava, da se je psihično zlomila, a se zdaj uspešno vrača še bolj mladostna, preobražena in energična kot kdajkoli prej.

Alenka priznava, da ji letošnje leto v prvi polovici ni prihranilo grenkih izkušenj. "Priznam, da sem se zlomila, vendar nisem človek, ki bi se v nedogled smilil samemu sebi, temveč sem se postavila na noge, vzela življenje in samo sebe v roke in rezultat je tu. Medtem ko nekateri zapadejo v malodušje, sem jaz garala," pravi pevka, ki je med tem časom naredila korenite spremembe v svojem življenju.

Poslovno se je uspešno vrnila nazaj na glasbeno sceno, najprej je posnela duet z Oliverjem Dragojevićem, zdaj pa sta z raperjem Zlatkom Čordićem ustvarila pesem za humanitarno organizacijo Rdeča žoga, ki kmalu pride na radijske valove. S to potezo želita pomagati socialno šibkim otrokom, da bi imeli možnost izobraževanja in bi iz sebe lahko nekaj naredili. In to je tudi Alenkina filozofija – s trdim delom in znanjem je mogoče doseči vse. Samo verjeti je treba vase.

Temnolaska pa je korenito spremenila tudi svoj zunanji videz in o tem v nasprotju z marsikatero slovensko estradnico tudi iskreno spregovorila. "Kar se tiče moje zunanje podobe, nekega skrivnega recepta ni. Sem shujšala, predvsem pa je boljši videz odraz notranjega počutja. Fantje iz benda Sons, s katerimi sodelujem, pravijo, da sem zdaj čisto druga oseba. Kar se pa tiče ust, ne tajim. Je lepotni popravek, ki sem si ga že dolgo želela in zakaj ne bi tega naredila, če lahko? Ne vem, zakaj je o tem treba toliko pisati. Videli ste me, to ni nova zadeva, samo ker nisem pretiravala s povečevanjem, da je videti naravno, nihče dolgo časa niti ni tega opazil, dokler ni nekdo tega sporočil medijem," je zaključila Gotarjeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.