Magazin > VIP
1195 ogledov

Prepirljivca iz Kmetije: Če Lara tega ne bi imela, bi jih Denis skupil

Lara Goršek Kos Instagram
Plavolaska Lara Goršek Kos nam je povedala, da redno trenira in da se lahko Denis Toplak zahvali njeni boksarski vreči, da še ni dobil 'okoli kepe'.

Lara Goršek Kos, komentatorka oddaje Brez cenzure na Planet TV, je na svojem Instagramu objavila video, na katerem je pokazala, kako zelo je močna. Z nogami se je oprijela boksarske vreče, ki jo ima doma, in na njej delala trebušnjake.

Ko smo jo vprašali, kako ohranja svojo postavo, je za Žurnal24 povedala: "Poleg jahanja sem začela hoditi če na treninge s trampolini, s katerimi sem pridobila na kondiciji."

Povedala je, da tudi doma naredi kakšen trening, da pa ima boksarsko vrečo predvsem za sprošlanje jeze. "Na njej sproščam jezo iz vsakdanjika, kar mi zelo pomaga, roko na srce." Vprašali smo jo, če je svojo jezo nad boksarsko vrečo kdaj stresala tudi zaradi Denisa Toplaka, s katerim vemo, da se ne razumeta najbolje: "Tako bom rekla … Če ne bi imela te vreče, bi Denis že dobil po svojih ustnicah. To kar imava z Denisom, imava in se verjetno ne bo nikoli spremenilo, če se do zdaj ni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.