Magazin > VIP
130 ogledov

Prepoznate našo pevko?

regina Facebook
Naša pevka na Facebooku objavila fotografijo iz preteklosti?

"Obujam spomine...tukaj moj mož še ni bil moj mož, imel je daljše lase od mene in se tako kot danes skriva pred fotoaparatom,“ je Regina zapisala ob fotografiji iz mlajših let.

Regina bo sicer v soboto nastopila na Emi, in sicer s pesmijo Alive in every way. Na izbor se je prvič prijavila že leta 1990, a za Jugovizijo tistega leta ni bila izbrana. V samostojni Sloveniji se je prvič prijavila leta 1993 s pesmijo Naj ljubezen združi vse ljudi, s katero je pristala na četrtem mestu. Na izborih za Pesem Evrovizije bo letos kot tekmovalka nastopila osmič, kar je rekord v Sloveniji. Na tem festivalu je enkrat zmagala, leta 1996 je zastopala Slovenijo na Evrosongu s pesmijo Dan najlepših sanj, enkrat je bila tretja, od treh polfinalnih izborov se je dvakrat uvrstila v finale, leta 2005 pa je bila zmagovalka rezervne strokovne žirije. Kakšna uvrstitev se ji nasmiha letos? Bomo videli 27. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.