Magazin > VIP
53 ogledov

Prepoznate našo zvezdnico?

Maša Medik
1/2
Mediaspeed.net
Priljubljena pevka Maša Medik ni več plavolaska. Pred nekaj tedni se je odločila, da se preobrazi v rjavolasko, s spremembo pa je zelo zadovoljna. Kaj pa vi?

Mnogi so se prejšnji teden na izboru Femme Fatale spraševali, kdo je ta zapeljiva rjavolaska, ki se poteguje za laskavi naziv. Res jo je težko prepoznati, saj je bila kar nekaj let plavolaska, a Maša Medik se je z rjavo barvo prelevila v pravo fatalko, za katero se obrača še več glav. "Zaželela sem si spremembe, saj sem se blond barve že kar malo naveličala. Nosila sem jo kar nekaj let in je bil že čas za  premik," nam je pojasnila Maša in dodala, da se je spremembe videza lotila kar sama, brez pomoči frizerke. "Ustavila sem se v drogeriji, kupila barvo in se lepo pobarvala v domačem okolju (smeh). Malo me je bilo strah odziva moje frizerke, ki je za moje lepe in zdrave blond lase skrbela kar nekaj let, ampak je bila nad barvo navdušena!"

Maša pravi, da se kot rjavolaska počuti odlično, zato lahko za zdaj pozabimo na "blond Mašo". "S to barvo sem zelo zadovoljna in je nimam namena spreminjati, mogoče samo kakšno malenkost, recimo kak dodaten pramen. Ampak nikoli se ne ve, spremembe so vedno dobrodošle," je povedala pevka in dodala, da je kot rdečelaske skoraj zagotovo ne bomo videli. Kakšna Maša pa je vam najbolj všeč, rjavolasa, ali plavolasa?

Komentarjev 1
  • jaki 19:51 15.november 2011.

    Zvezdnica??? Pa tričetrt Slovenije zanjo še slišal ni!