Magazin > VIP
4734 ogledov

Prepoznate to nekdanjo seks bombo?

heather locklear
1/3
Profimedia
V osemdesetih in devetdesetih je za to igralko vzdihovalo pol sveta.

heather locklear, ava sambora | Avtor: Profimedia Profimedia
Heather Locklear je bila zvezda dveh izjemno uspešnih nadaljevank - Dinastije in Melrose place - in je v tiste času veljala za eno najbolj zaželenih žensk na planetu. 

Za njeno srce so se potegovali številni moški, osvojil pa ga je kitarist skupine Bon Jovi, Richie Sambora. V zakonu se jima je rodila hčerka Ava. Ta je morala iz prve vrste gledati, kako je po ločitvi leta 2006 njena mama začela uničevati svoje zdravje. Večkrat je prišla v navzkriž z zakonom, prestala je več hospitalizacij, v kliniko za odvajanje od odvisnosti pa je bila vpisana vsaj 20-krat.

Vse se je začelo leta 2008, ko je njenega zdravnika zaskrbelo, da si bo vzela življenje, zato je obvestil reševalce, ki so pohiteli na njen dom. Na srečo je bilo s Heather vse v redu. Septembra istega leta je bila zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih snovi aretirana. Alkohola Heather ni zaužila, so pa bile za njeno nevarno vožnjo kriva zdravila, ki jih je jemala za duševne težave. Februarja 2018 so ji spet nadeli lisice, in sicer zaradi družinskega nasilja in napade na policiste, ki jih je brcnila, ko so jo poskušali pomiriti. 

Njena hči je bila iz sebe in je mamo rotila, naj si poišče pomoč. Zvezdnici je ves čas stala ob strani, kar ju je še bolj povezalo. Ava se ni podala po stopinjah svojih slavnih staršev. Pred kratkim je postala magistra znanosti. Dekle je študiralo zakonsko in družinsko terapijo. Morda jo je k študiju motivirala tudi njena usoda in usoda njene matere ...

 

 

 

Komentarjev 1