Magazin > VIP
61369 ogledov

Prepoznate to zelo znano Slovenko?

Mirela Lapanović
1/6
Da, to je Mirela!

Mirela Lapanović je leta 2016 z zmago v resničnostnem šovu Big Brother kot komet udarila na slovensko estradno sceno in jo postavila na glavo. Še nobena resničnostna zvezda pred (in tudi za njo) ni dvignila toliko prahu. Da je zmagala v šovu, nikogar ni zares presenetilo. Mirela se ni pretvarjala, ni skrivala svojih slabosti, četudi je vedela, da jo bo javnost zaradi njih kritizirala, pred kamero je počela, kar se ji je zahotelo, celo predajala strastem, govorila pa je celo o svoji težki preteklosti. Po zmagi pri nas, se je preskusila še v srbskem šovu Parovi. Končalo se je s škandalom. Mirelo so omamili, njen sotekmovalec pa je to izrabil in jo posilil. To je potrdila tudi priča.

Sedaj živi in uživa v Črni gori, ker je spoznala tudi svojega zaročenca, nekaj let mlajšega Črnogorca, ki z njo ravna kot s kraljico. Če bi mu pokazala stare posnetke, je verjetno ne bi prepoznal, tako kot je ni prepoznal njen nekdanji zaročenec Richard. Mirela se je namreč zelo spremenila. 

"Ko vidim svoje stare posnetke, se Bogu zahvalim, da sem lahko čas zavrtela nazaj. Moj zdravnik Ozon iz Rusije in dr. Mare iz Podgorice si delita zasluge za moj mladostni videz. Ravno te dni imam še en poseg na obrazu. Mnogo žensk mi piše, največ jih je iz Slovenije, in sprašujejo, kaj vse sem si dala popraviti in koliko je stalo. Lepotna kirurgija je na Balkanu veliko bolj napredovala kot pri nas. Tukaj se ženske veliko bolj posvečajo negi in videzu. Ko vidim stare posnetke, se veselo nasmejim, saj se še jaz komaj prepoznam,“ nam je pred časom povedala vedno samozavestna 44-letnica.

V galeriji si poglejte njene najnovejše fotografije. 


 

Komentarjev 21
  • Fulmmer 22:39 11.julij 2021.

    Ampak Mili jo pa je kresnu.....

  • tomaz696 13:35 11.julij 2021.

    Posast..petek13.

  • lada 04:31 11.julij 2021.

    fa fa fa pa ne bo živela 100 let, saj jo bo hvala večnemu B O G U dost prej hudić vzel in ne bo već srala po Sloveniji, prej si jo pa u rit zatakni, ko one tri Ukrajinke, ...prikaži večjinke, ki se grejejo na vroćem asfaltu Črne gore ! stara barba ne serji po delovnih in varčnih Slovencih, ki si služijo vsakdanji kruh v potu svojega obraza, ne pa sprevaro, goljufijo, terorizmom in kar je najhujše - s komunizmom - eropro fit. drek !