Magazin > VIP
22 ogledov

"Prepoznavajo me vedno več namesto manj"

Branko Gostilna POP-TV-2
Branko Grah, tekmovalec prve sezone šova Gostilna išče šefa, nam je zaupal, kako so trenutno videti njegovi dnevi, razkril pa nam je tudi, da slava še ni uplahnila.

Kot kaže se je večina tekmovalcev šova Gostilna išče šefa dobro znašla po koncu šova. Julijana si je skoraj takoj po zaprtju Gostilne našla novo službo, Teja in Jani imata lastno kuhinjo, Luka pa je postal šef lastne gostilne. Polno zaposlen je tudi Branko, ki kuha kar na treh koncih, vendar noče govoriti o imenih, nam je pa zaupal, kako usklajuje toliko služb. "Enostavno. Delam 16, 18 ur na dan, štiri ure spim, dve uri pa potrebujem za vse ostalo (smeh). Včasih je malo naporno, ampak med sezono je pač tako," je razložil in dodal, da si bo čas za dopust vzel jeseni.

Čeprav je od konca šova minilo že več kot pol leta, pa Branka mimoidoči na ulici še vedno ustavljajo, kar mu ni odveč, pravi. "Zelo me prepoznavajo, zelo. Vedno več, namesto vedno manj. Prosijo me za avtograme, fotografije, ... kar mi je super." Ljudje ga velikokrat sprašujejo tudi po nasvetih za kuhanje, a Branko pravi, da jim vsega, kar so se naučili v šovu, pač ne sme izdati.

Novi tekmovalci naj ne igrajo

Smo ga pa mi vprašali za nasvet za bodoče tekmovalce druge sezone šova Gostilna išče šefa, ki se bodo tokrat borili za nagrado 50.000 evrov in ne za gostilno. "Upam, da vejo, v kaj se bodo spustili in naj ne pričakujejo, da bodo z njimi delali v rokavičkah. Svetujem jim, naj ne igrajo, naj bodo takšni, kot so," je zaključil in dodal, da jim želi vso srečo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.