Magazin > VIP
88 ogledov

Preprečila prodajo Jacksonovega pisma

Lisa Marie Presley Michael Jackson Žurnal24 main
Nekdanja žena Michaela Jacksona, Lisa Marie Presley, je zahtevala, da se z dražbe umakne pismo, ki ji ga je pevec napisal pred leti.

Lisa Marie Presley sicer ni pojasnila, zakaj se je odločila z dražbe umakniti pismo, ki ji ga je pred leti napisal njen nekdanji mož Michael Jackson, vendar obstaja sum, da je želela prikriti dejstvo, da je imel legendarni glasbenik težave s spanjem že prej, preden je začel jemati propofol, zaradi katerega je leta 2009 tudi umrl.

V pismu, ki ji ga je Jackson lastnoročno napisal med letoma 1993 in 1996, se ji je namreč potožil zaradi slabega počutja, ki ga je povzročila nespečnost. "Lisa, resnično potrebujem počitek, saj nisem spal že štiri dni. Moram se oddaljiti od telefonov in ljudi, povezanih z mojim delom. Najprej moram poskrbeti za svoje zdravje. Ljubim te," je zapisal Jackson.

Hiša Julien's Auction je sprejela Lisino odločitev in pismo umaknila iz prodaje. "Sklepam, da je njena odločitev osebne narave in to spoštujemo ter z gospo Presley še naprej ohranjamo dobre odnose," je povedal lastnik avkcijske hiše Darren Julien.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.