Magazin > VIP
18 ogledov

Prepričan, da se bosta spet poročila

Nogometaš naj bi pevko varal ves čas njunega zakona. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Samozavestni Ashley Cole je prepričan, da je njegova bivša žena Cheryl Cole brez njega nesrečna in da mu bo čez nekaj let povila otroka.

Nogometaš se je menda pred prijatelji širokoustil, da se bo znova poročil s Cheryl, ko bo ta dojela, da ji brez njega ni živeti. "Cheryl je brez mene popolnoma nesrečna. Nihče ji ne more dati tega, kar ji lahko dam jaz," naj bi Ashley povedal svojim prijateljem.

"Čeprav vsem zatrjuje, da ji je bolje brez mene, sem ji že sam povedal, da se bova enkrat spet poročila. Čez tri leta bo rodila mojega otroka," je prepričan nogometaš, ki je v zakonu s Cheryl pogosto skakal čez plot, zato ga je pevka tudi zapustila.

Menda pa mu to ne bi več padlo na pamet in svojim prijateljem je prisegel, da Cheryl nikoli več ne bi varal, "saj se je iz svojih napak naučil veliko stvari". Čeprav pevkini prijatelji pravijo, da si želi Cheryl iti naprej, je to skoraj nemogoče, saj ji Ashley menda vsak dan pošilja sporočila. "Prepričan je, da je Cheryl še vedno zaljubljena vanj," pravijo njegovi prijatelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.